Health|beauty

Бренд Bibliotheque de Parfum анонсував нову колекцію ароматів для дому “Aroma Cruise”

Бренд Bibliotheque de Parfum анонсував нову колекцію ароматів для дому Aroma Cruise

“Herbs of Tuscan” – подорож до самого серця Тоскани, де ви відчуєте ці неймовірні аромати свіжих трав які ніжно поєднуються з листями томатів, лимона і апельсинів створюючи аромат свіжості і трав’яністості.

“Thai mango & passionfruit” –  справжній тропічний рай у вашому домі. Спокусливий тропічний коктейль з манго, апельсинового соку і маракуї створює атмосферу літнього відпочинку на берегах Тайланду під теплим сонцем.

“Salty rocks of Iceland” – переносить вас на берег океану, де ви можете відчути свіжість морського бризу і свіжі ноти морської солі. Ноти водоростей та морської солі змішуються з нотами цикламену і водяної лілії, створюючи атмосферу спокою і гармонії.

“Solar melons & cucumber” –  аромат теплого літнього дня, сповненого сонця. Ноти соковитої дині, які ідеально поєднуються з освіжаючими нотами огірка, фрезії та жасмину, створюють аромат, що відтворює атмосферу легкості та свіжості.

Lush pear & magnolia” – втілення весняного ранку у квітучому саду. Ноти стиглої груші які ідеально змішуються з неймовірними нотами магнолії, троянди і конвалія які у поєднанні створюють аромат квіткової свіжості і ніжності.

Чи впливає аромат на сприйняття?
Аромати дають настрій та емоції — можуть впливати на емоційний стан людини, аромати лаванди і ванілі зазвичай викликають заспокоєння, тоді як цитрусові запахи можуть підбадьорювати і покращувати настрій.
Аромати закарбовуються асоціативно в пам’яті, можуть асоціюватися з певними подіями та викликати спогади. Впливають на продуктивність та концентрацію — наприклад, запахи розмарину і м’яти можуть покращувати когнітивні функції і уважність. Найцікавіше, що аромати можуть впливати навіть на сприйняття оточення — можуть змінювати відчуття простору, робити приміщення та людей більш привабливим або навпаки відштовхувати.

При створенні композицій бренд як раз відштовхується від сприйняття, тому аромати з літньої колекції надихають і дають відчуття літнього розслаблення, окутуючи простір невидим шлейфом

Про бренд:

Бренд парфумів та ароматів для дому родом з Харкова. Був заснований у 2019 році в Україні та став місцем творчості талановитих майстрів парфумерії з різних країн Європи.

Ідея Bibliotheque de Parfum, закладена засновницею Лорою Некрасовою — як за помахом чарівної палички змінювати стани та емоції, надихати людей у всьому світі мріяти та занурюватися у свої фантазії. «Наша бібліотека — це зібрання напрочуд якісних, яскравих, креативних парфумів, об’єднаних спільною ідеєю — розбудити вашу уяву і оживити відчуття та емоції», — розказує засновниця бренду Лора Некрасова.

Нещодавно компанія досягла результату: спланували та розвинули компанію, де 90% працівників були жінками, до того ж весь персонал був українським. Бренд встановлює високі стандарти для продукції та дотримується їх на кожному кроці.

З війною бренд був вимушений перевезти все виробництво з Харкова у Чернівці та відродився з попелу і сьогодні парфуми та аромати Bibliotheque De Parfum пройшли міжнародну сертифікацію та бренд готовий представити свою продукцію на європейському ринку.